Hunddagis
Hunddagis

Många som vill ha hunddagisplats på GlitterTassens hunddagis

Vi märker nu ett mycket kraftigt ökat tryck på våra inskolningar på GlitterTassens hunddagis.
Som det ser ut nu har vi för tillfället helt fullbokat i Augusti! Finns fortfarande några inskolningar kvar i September, men även där börjar inskolningarna bokas upp.
Är ni intresserade utav att skola in eran hund på GlitterTassen Hunddagis i September är det bra att skicka in en intresseanmälan så snart ni kan.

Kom ihåg att vara ute i god tid när ni ska skola in eran hund på hunddagis.
Hunddagis är en ny miljö som inte alla hundar trivs med. På GlitterTassen Hunddagis vill vi att att alla ska må bra och tar därför bara in hundar som trivs och mår bra hos oss. Trivs inte din hund så är vi väldigt öppna med detta. För både dig och din hunds skull!
Det är därför väldigt bra att vara ute i god tid när man bokar en inskolning. Oftast vill man gärna boka inskolningen några dagar innan man går tillbaka till jobbet. Men trivs inte din hund på Hunddagis kan det bli lite stressigt att hitta en bra lösning på kort tid.

Har ni några frågor eller är intresserad av att skola in eran hund hos oss får ni gärna skicka iväg ett mejl till sara@glittertassen.se eller fylla i intresseanmälan här på hemsidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *