Hundkurs
Hundkurser

Nu finns det ny valpkurs på GlitterTassen

VARFÖR SKA MAN GÅ PÅ VALPKURS?

Vare sig du varit hundägare tidigare eller inte så är en valpkurs ett väldigt bra sätt för dig och din valp att lära er vardagslydnad och sätta grunden för ett fortsatt mycket bra samarbete – samtidigt som ni har roligt tillsammans och träffar nya bekanskaper för både ägare och valpen på ett Corona säkert sätt.

Den 1 september börjar en ny valpkurs på Glittertassens hunddagis. Vi har sett en enorm ökning av hundägare som vill gå på valpkurs med sina valpar. Det bokas enklast via denna länk: Hundkurser – Hunddagis (glittertassen.se)

Kursens innehåll:

På valpkursen får du lära dig grunderna för hur inlärning fungerar. Valpar har en inbyggd nyfikenhet och spontanitet, som vi använder oss av, när vi leker in momenten. På valpkursen lägger vi grunden för er vardagslydnad. Kursens syfte är att ge dig verktyg och kunskap om hur du utvecklar en god relation mellan dig och din valp samt skapar goda vardagsvanor.

Ni som redan gått en valpkur eller som känner er redo för att ta nästa steg i att utveckla dig och din valp/unghund så har vi vardagslydnad steg 1 som börjar 5 september och bokas enklast här: Hundkurser – Hunddagis (glittertassen.se)

På Vardagslydnads steg 1 krävs det inga förkunskaper. Men har du gått valpkurs så är detta en bra fortsättningskurs. Här fokuserar vi på relationen & förståelsen mellan dig och din hund.
I denna kurs vill vi att ni når era gemensamma mål till en härlig relation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *