Vi som jobbar på GlitterTassen

Sara Gedda – Ägare

Jag som äger GlitterTassen hunddagis heter Sara Gedda.
Under sommaren 2019 tog jag studenten från Uppsala Yrkesgymnasium Jälla där jag utbildade mig inom hund. Efter 3 års studier uppfyller jag nu de kraven som krävs för att öppna mitt eget hunddagis.
Utbildning: hunddagis föreståndare. (Snart hundinstruktör)
Jag har under nästan all min praktik genom åren

varit på hunddagis samt jobbat på 2 olika hunddagis.
Jag har alltid haft hundar i mitt liv och fått mycket erfarenhet av olika hundar. Allt ifrån lätta till ”problemhundar”.
Just nu håller jag på att utbilda mig på distans till hundinstrukör på Karismautbildning. Så i framtiden kommer jag även kunna erbjuda olika kurser.
Jag själv har 2 stycken hundar. En Nova Scotia Duck Tolling Retriver som heter Zoey på 5 år. Samt en Perro De Agua Espanol som heter Katie på 8 år.
På fritiden övar jag med mina hundar. Vi kör bland annat apport, nosework och lite spår. Nosework tävlar jag i med min Tollare.

Annette Gedda – Ekonomiansvarig

Annette har växt upp med hundar och har haft hund en större del av livet. Hon har haft allt från små till stora hundar, lätta men även ”problemhundar”. Bland annat papillon och flatcoated retriver. Samt en tollare och spansk vattenhund just nu.
Annette gillar att vara ute i naturen och njuta av livet. Det bästa som finns är att få vara ihop med familjen.
Annette är utbildad ekonom, stylist, feng shui inredare och sommelier. Hon har väldigt mycket erfarenhet av hundar sedan tidigare samt har lärt sig ännu mer utav att jobba tillsammans med hundar.

Förutom att jobba på Glittertassen har Annette ett eget företag där hon håller vinprovningar. Hon kör både online men även ”face to face”.
Mer info hittar ni på https://www.annettegedda.se

Callum Wallis Dagispersonal


Callum kommer ifrån England. Han flyttade till Sverige för några år sedan då han träffade sin sambo.

På fritiden är Callum ute mycket i skogen med sin labrador Charlie. Han gillar att vandra, springa och träna med Charlie.