Vi som jobbar på GlitterTassen

Sara Gedda – Ägare

Jag som äger GlitterTassen hunddagis heter Sara Gedda.
Under sommaren 2019 tog jag studenten från Uppsala Yrkesgymnasium Jälla där jag utbildade mig inom hund. Efter 3 års studier uppfyller jag nu de kraven som krävs för att öppna mitt eget hunddagis.
Efter studenten så utbildade jag mig även till hundinstruktör.
Jag har under nästan all min praktik genom åren varit på hunddagis samt jobbat på 2 olika hunddagis.
Jag har alltid haft hundar i mitt liv och fått mycket erfarenhet av olika hundar. Allt ifrån lätta till ”problemhundar”.
Jag själv har 3 stycken hundar. En Nova Scotia Duck Tolling Retriver som heter Zoey på 6 år, en Perro De Agua Espanol som heter Katie på 9 år samt en Australien Shepherd som heter Ellie som är född 15/10 2021.
På fritiden övar jag med mina hundar. Vi kör bland annat apport, nosework, weightpull och viltspår. Nosework tävlar jag i med min Tollare.

Annette Gedda – Ekonomichef

Annette har växt upp med hundar och har haft hund en större del av livet. Hon har haft allt från små till stora hundar, lätta men även ”problemhundar”. Bland annat papillon och flatcoated retriver. Samt en tollare, Aussie och spansk vattenhund just nu.
Annette gillar att vara ute i naturen och njuta av livet. Det bästa som finns är att få vara ihop med familjen.
Annette är utbildad ekonom, stylist, feng shui inredare och sommelier. Hon har väldigt mycket erfarenhet av hundar sedan tidigare samt har lärt sig ännu mer utav att jobba tillsammans med hundar.

Förutom att jobba på Glittertassen har Annette ett eget företag där hon håller vinprovningar. Hon kör både online men även ”face to face”.
Mer info hittar ni på https://www.annettegedda.se

Lina Vingård Dagispersonal

Lina är utbildad djurvårdare och hunddagisföreståndare/hundskötare. Efter det vill hon utbilda sig till hundinstruktör. Självklart har hon en egen kärlek som heter Lexi. Lexi är en Tyskspets/Mittzelspitz.

På fritiden tränar Lina lite allt möjligt med Lexi, bland annat inför utställningar. Hon går även gärna långa härliga skogspromenader.

Har  5 SM-Guld i dragkamp

Callum Wallis – Dagispersonal

Callum var en var våra första kunder med sin labrador Charlie. Sen blev
han en av vår första anställd. Callum slutade sen för att plugga bland
annat mer svenska då han ursprungligen kommer från England. Han är
idag väldigt duktig på svenska. Nu har han ibland lite tid över mellan
pluggandet och då kommer han in och jobbar lite hos oss.