Recensioner

Här kan ni läsa recensioner ifrån några av våra fantastiska kunder på GlitterTassen Hunddagis i Göteborg!

Selma Labradoodle
Jenny Andersson Byttner
Tryggaste dagiset för mig, roligaste dagiset för Selma 💜
Fletch
Lisa Dalin
Jag rekommenderar varm GlitterTassen, min hund har varit där sen start och har trivts från dag ett! Sara med personal är trevliga, kunniga och visar genuin omtanke för hundarna, känns så tryggt att min hund är med dem medan jag är på jobbet.
Hasse
Emma Arvidsson
Fantastiskt dagis med personal som verkligen bryr sig om hundarnas välmående! Vår hund springer in till dagis varje morgon ❤
Sickan
Tove
Glittertassen tar så bra om hand om min vovve Sickan under dagarna 🥰 hon är alltid så glad för att få komma dit.
Doris
Anna Nilton
Fantastiskt hunddagis som använder mjuka metoder, ser hundarna som individer och månad om deras behov. Rekommenderas varmt!
Jonas Nilton
Fantastiskt hunddagis på alla sätt. Tar mycket stort ansvar för alla hundars mående och ser både till individen, gruppen och ägaren. Har stort förtroende för att de tar hand om vår hund och är trygg med att vi får veta om något inte funkat som vi behöver adressera. Väldigt seriöst och proffsigt på ett väldigt trevligt sätt.
Vår hund ÄLSKAR Glittertassen. Den kan vara hur trött som helst på morgonen men väl framme så blir det full sprallighet och lekläge.
Lokalerna är väl anpassade och allt är mycket väl efterhållet.
Bra jobbat Sara!
Ebba
Michaela Jensen
Min stora kille var en av de första hundarna när dagiset var nyöppnat och det fungerade inte alls. Inskolningen avbröts och han fick börja på ett annat dagis. Drygt ett år senare kröp det fram att situationen inte var bra på det nya stället heller. Han var helt enkelt inte en dagishund. När det var dags för lilltjejen att börja dagis var Glittertassen ett självklart val just på grund av att ägaren är selektiv och strävar efter lugn och balans i grupperna. Jag känner mig helt trygg att lämna över henne varje dag. Jag förstår de ägares frustrationer som har fått en dagisplats uppsagd men hunddagis är ingen uppfostringsanstalt. Vi som lämnar över våra hundar måste kunna lita på att hundarna uppför sig mot varandra även då de är obevakade på rummet. Det vore förskräckligt om något hände lilltjejen, oavsett om det handlar om utfall eller ”mobbing” från en annan hund. Kan inget annat än att ge Glittertassen min varmaste rekommendation och samtidig tacksamhet för att de inte möjliggjorde för stora killen att hamna i en situation han inte kunnat hantera på ett bra sätt. Glittertassen är en trygghet både för hundarna och deras ägare.
Nala
Li Sayar
Det första Nala alltid gör när vi hämtar henne är att sträcka sig rak lååång efter härlig vila, lek och bus på dagis 🥰 En trygg och härlig känsla för matte och husse! Dessutom fantastisk och kompetent personal 🙏🏽
Valter
Stina Markgren
Härligt bemötande och inställning till hundarna, känns tryggt att få ha Valter hos er 🥰