En dag på GlitterTassen

På GlitterTassen jobbar vi med scheman för hundarna. Så när din hund börjar här skickar ni över tider för inlämning och hämtning. Självklart kan ni ändra dessa tider vart eftersom.

 • Dagen på GlitterTassen början klockan 06.30.
 • Från 06.30 – 08.30 kommer hundarna. Vill man komma senare än 08.30 går det men då är det inte säkert att din hund hinner med på förmiddagspromenaden.
 • Mellan cirka 08.45 – 12.30 tar vi promenader med alla hundar. Vi går en individanpassad promenad med varje grupp. Promenaderna är cirka 45-60 min.
  Under sommaren när det är varmt ute kan promenaderna bli kortare, detta på grund av hundarnas välmående.
  När de andra är ute med hundarna så städar personen som är inne.
  På promenaderna kör vi ibland godissök, samt efter promenaden när vi har tid över får de aktivering inomhus med bland annat aktiveringsleksaker, toarullar med godis i och så vidare. Detta för att hundarna ska känna sig trötta och nöjda på dagiset. 1 timmes promenad motsvarar 10 min aktivering. Det betyder att din hund blir lika trött av 1 timmes promenad som 10 min aktivering.
 • Klockan cirka 11.00 – 12.00 matar vi de hundar som ska ha mat på dagiset. (Vill du att din hund äter lunch på dagiset, hör gärna med personalen så ordnar vi det.) För hundens bästa tar ni med er hundens egna mat till dagiset. (Även färskfoder går bra)
 • Mellan cirka 12.30-13.30 får hundarna vila och lokalen släcks ned.
 • Klockan 13.30 – 15.30 är det dags för eftermiddags promenaderna. Promenaderna är cirka 10 – 15 min.
 • Mellan 15.30 – 18.00 kommer ägarna och hämtar sina hundar. För att hämtningen ska bli så lugn som möjligt väntar ägarna utanför på sin hund/hundar. Ägaren sms-ar till hunddagis telefonen och sedan kommer personalen ut med hunden. På det sättet behöver inte alla hundar flyga upp och bli exalterade varje gång någon kommer in genom dörren.

 • (Vill man hämta sin hund tidigare får man gärna göra det. Säg till vid lämning eller skicka ett sms/ring till dagiset. Har du skickat sms men inte fått svar, prova att ringa. Dagiset måste bekräfta att du kommer tidigare för att hämta.)