Hundkurser

Min högra hand!

De flesta av er känner till Zoey, min lilla tjej (Saras).
När vi öppnade GlitterTassen så provade vi alltid de nya hundarna ihop med Zoey, för att se till så att de klarade av att vara ihop med andra hundar. Hon är hur snäll som helst men även med tiden lärt sig att säga ifrån om en hund blir för mycket. Vilket är väldigt bra.
Nu förtiden så får Zoey även följa med på vissa utav mina kurser. Både grupplektionerna men även privatlektionerna. Hon är väldigt obrydd över de andra hundarna och därför väldigt lätt att träna med som störning.
Just nu så är hon med mig under några privatlektioner i hundmöten. Hon jobbar på väldigt bra med mycket fokus…
Men det som några av er kanske inte vet är att Zoey själv haft lite svårt för hundmöten. Hon lärde sig nämligen utav våran spanska vattenhund när hon var yngre. Så detta är något vi själva jobbat väldigt mycket på!
Att hon nu är med mig på mina hundmötes kurser för att hjälpa och lära andra hundar lugna hundmöten gör mig väldigt stolt!
Ibland kändes det som att det aldrig skulle ge sig, att Zoey alltid skulle ha extremt svårt med hundmöten. Men bara man är lugn och fortsätter att nöta på vid varje hundmöte så ger det sig tillslut. Man måste bara lite på sig själv, man klarar mer än vad man tror!

Jag blir även så glad och stolt över att ser hur mina kursdeltagare gör extrema framsteg med både sig själva men även med sin hund. Att se lyckan i deras ansikten när de ser att det verkligen går, de klarar det här! Det betyder så mycket för mig och är precis därför jag utbildade mig till hundinstruktör!Vill ni boka in en privatlektion med Sara?
Mejla sara@glittertassen.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *