Valpkurs
Hunddagis

Varför gå på en valpkurs med din valp?

Vare sig du haft hund tidigare eller inte är en valpkurs ett utmärkt sätt för dig och din valp att lära er vardagslydnad och sätta grunden för ett bra samarbete och ett gott hundliv – samtidigt som ni har roligt tillsammans och träffar massor av nya hundkompisar.

För en fungerande vardag

För att du och din hund ska trivas tillsammans är det viktigt att vardagen funkar och att din valp lyssnar på dig. På en valpkurs arbetar du och din valp efter beprövade metoder tillsammans med en instruktör som har mycket kunskaper om uppfostran, inlärning och hundar i allmänhet och kan ge dig personliga tips. I förlängningen kan kontakten med en kunnig hundinstruktör vara bra om du skulle behöva mer hjälp och stöd.

Stärka er relation

Att gå på valpkurs är ett bra sätt för dig och din valp att göra någonting roligt tillsammans som också stärker er relation. Valpen får träna på att fokusera och lyssna på dig, trots att det händer en massa andra spännande saker runtomkring med andra valpar som är väldigt intressanta. Den kontakt ni bygger upp blir en ovärderlig tillgång som ni kommer att kunna dra nytta av genom hela ert liv tillsammans. Den lär sig också att slappna av och vara lugn och trygg i nya miljöer med mycket stimuli som de andra valparna kommer ge.

Nya miljöer och kamrater

Valpkursen är en möjlighet för din valp att uppleva nya miljöer och träffa andra hundar och människor. En del av socialiseringen som är viktig att bygga upp från det att hunden är en valp. Det ger också dig möjlighet att umgås med andra hundägare som du kan utbyta erfarenheter med. Kanske hittar ni till och med promenadkompisar och lekkamrater.

Valpkursens innehåll:

På valpkursen får du lära dig grunderna för hur inlärning fungerar. Valpar har en inbyggd nyfikenhet och spontanitet, som vi använder oss av, när vi leker in momenten. På valpkursen lägger vi grunden för er vardagslydnad. Kursens syfte är att ge dig verktyg och kunskap om hur du utvecklar en god relation mellan dig och din valp samt skapar goda vardagsvanor.

GlitterTassen har en valpkurs som startar söndagen den 7 november.

Boka

Vi tränar bland annat på:

följsamhet och kontakt

inlärning eller vidare träning av sitt, ligg och stanna kvar

inkallning och lösträning

gå fint i koppel

passivitet

hanteringsträning

aktivering/mental stimulans

social träning och miljöträning

Kursen:

Pris: 1600 kr

Datum: 7 November, 14 November, 21 November, 28 November.

4 tillfällen á 1 timme.

Valpen måste vara 8 veckor till 10 månader.

Max: 8 deltagare.

Var: Vi kommer att hålla till utanför GlitterTassen Hunddagis.

För allas trygghet är det viktigt att vi håller avstånd till varandra! Har någon förkylningssymtom måste den personen stanna hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *