Hunddagis

Göteborgs bästa hunddagis har lediga platser!

Som de flesta vet så är GlitterTassen Hunddagis ett familjärt hunddagis som endast använder reko metoder. Det innebär att vi avstår från både fysisk och psykisk bestraffning. Vi behandlar hundarna som vi själva behandlar våra… med massor utav kärlek & omsorg!

GlitterTassen Hunddagis ligger i Göteborg, cirka 3-5 minuters promenadväg från radiomotet. Det är även väldigt smidigt att ta sig hit med bil då vi har gratisparkeringar precis utanför dörren. Vissa av våra kunder väljer till och med att ställa bilen utanför dagiset över dagen för att sedan cykla till jobbet.

Varför ska man välja GlitterTassen Hunddagis i Göteborg?
Hos oss är vi väldigt måna om att hundarna ska må bra! Vi har därför en inskolning för att se till så att hunden trivs hos oss. Däremot kan det för vissa hundar visa sig först efter 3 veckor att de inte gillar hunddagis. Så första månaden är en så kallad inskolningsmånad. Det innebär att både du och dagiset kan säga upp platsen med omedelbar verkar under första månaden om hunden inte skulle trivas. Därefter är det 2 månaders uppsägningstid.

På vårat hunddagis i Göteborg tar vi en långpromenad på förmiddagen samt en kortare på eftermiddagen innan hundarna blir hämtade. Vill man att hunden äter på dagis så får ni med er en låda hem som ni kan fylla med hundens mat.
När vi har tid och hundarna orkar så kör vi även lite aktivering och träning med hundarna. Det kan vara allt från godissök, passivitet och korvspår under promenaderna till aktiveringsleksaker och tricks inomhus. Utan extra kostnad.
Däremot görs den största och viktigaste träningen hemma med ägaren, på så sätt bygger ni även en starkare relation till varandra!

För att alla ska trivas och må bra hos oss. Hundar såväl som vi i personalen och ni hundägare så siktar vi på ett hunddagis där det är lugnt och harmoniskt. Det är inte ofta det är en högljudnivå… som det oftast kan bli på hunddagis.
Vi på GlitterTassen är ett ovanligt tyst och lugnt hunddagis, vilket vi är väldigt stolta över. För det innebär att hundarna mår bra och är nöjda!

Söker ni hunddagis till er pälskling och tycker att GlitterTassen låter som rätt plats för er och er hund. Tveka inte att höra av er eller fyll i en intresseanmälan här på hemsidan! Vi har än så länge lediga platser för hundar i alla storlekar. Vi tar emot hundar ifrån 3 månaders ålder.

Vill ni ha mer info & inte hittar det på vår hemsida? Mejla sara@glittertassen.se så svarar vi på dina frågor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *